Huidvernieuwing' verwijst op deze gehele pagina naar regeneratie van de huid.

Elke huid is anders. De collageendichtheid ook. Daarom is elke aanpak verschillend. 
Want wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor je zus, vriendin of partner. Met onze test kom je er achter wat voor type huid jij hebt en kan je onze aanbevelingen opvolgen om je huid weer te laten stralen.

Ontdek hier jouw profiel

 

Wat is een Collagen
Skin Profile?

Je vindt het natuurlijk niet leuk, maar als je ouder wordt, verandert de kwaliteit van je huid. Het is dan tijd om aan je collageen en elastine te werken. Elke aanpak is voor iedereen verschillend.

Ook wat je belangrijk vindt voor je huid kan verschillen. Wil je een stralende teint of verfijnde gezichtscontouren? Of wil je vooral je collageen een boost geven tegen veroudering?

Met de test bepaal je het collageengehalte van je huid en geef je je wensen aan. Op basis daarvan ontdek je je collagen skin profile. Zo weet een behandelend arts waar jouw huid behoefte aan heeft. De arts kan je een persoonlijk advies geven over biostimulerende behandelingen.

Ontdek nu jouw
collagen skin profile

merz radiesse campaign skin profile
merz radiesse campaign betrouwbaar

Is de test betrouwbaar?

Natuurlijk stellen we niet zomaar wat vragen. Deze test is ontwikkeld door professionals in de esthetische geneeskunde.

De vragen gaan specifiek over jouw behoeften en wensen op het gebied van huidkwaliteit. Jouw persoonlijke skin profile dat voortkomt uit jouw antwoorden, is opgesteld op basis van wetenschappelijke kennis rond collageen en huidveroudering.

Doe nu de test

Waarom zijn er verschillende
Collagen Skin Profiles?

De kwaliteit van je huid en het collageenniveau nemen af naarmate je ouder wordt. Je genen kunnen deels bepalen hoe snel en in welke mate de kwaliteit van je huid afneemt. Maar naast deze interne factoren spelen ook externe factoren zoals je levensstijl een rol.

Elke huid is anders. Iedereen heeft zijn eigen specifieke zorgen, behoeften en wensen. Daarom ontwikkelden we vier collagen skin profiles:

 • merz radiesse campaign overzicht revive

  Revive

 • merz radiesse campaign overzicht refresh

  Refresh

 • merz radiesse campaign overzicht refine

  Refine

 • merz radiesse campaign overzicht regenerate

  Regenerate

Met onze test ontdek je wat jouw profiel is. Zo weet je behandelend arts beter wat je wensen en verwachtingen zijn voor je huid - en het resultaat in het algemeen. En kan er makkelijker een biostimulerende behandeling op maat worden samengesteld.

Hoe preciezer de beoordeling, hoe beter de behandeling kan worden afgestemd op wat jouw huid nodig heeft -en hoe meer het resultaat aan je verwachtingen zal voldoen.

Ontdek jouw persoonlijke profiel

Ken je je skin profile al?

Als je weet welk collagen skin profile je hebt, dan weet je ook wat jouw huid nodig heeft. Overweeg je een speciale esthetische behandeling? Leg dan deze eens voor aan je behandelend arts:

merz radiesse campaign packshot

RADIESSE® is een regeneratieve biostimulator. Dat wil zeggen dat het beschadigd huidweefsel kan herstellen.De formule bestaat uit calciumhydroxylapatiet (CaHA)-microsferen in een gel. Deze worden na verloop van tijd door het lichaam afgebroken om plaats te maken voor het nieuwe netwerk van collageen en elastine. De unieke samenstelling en technologie zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid.

Het is een veelzijdige, wetenschappelijk bewezen, veilige en gepersonaliseerde esthetische behandeling. RADIESSE® kan zowel op de korte als lange termijn helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes en stimuleert nieuw collageen en elastine.

ONTDEK MEER OVER RADIESSE®

Gunstige Effecten

RADIESSE® stimuleert effectieve huidvernieuwing van binnenuit, terwijl het tegelijkertijd een direct liftend effect en gedefinieerde contouren biedt. Het stimuleert collageen en elastine voor langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Geeft verticale lifting en directe verbetering. En meer gedefinieerde contouren van het onderste gedeelte van het gezicht en de kaaklijn. De behandeling blijft 12 tot 18 maanden of langer zichtbaar.

Ontdek meer over de effecten

merz radiesse campaign gunstige effecten

Ontdek de kracht van huidvernieuwing

Overleg met je behandelend arts over de wensen en doelen die je hebt bepaald voor je huid. Samen met je arts zal je zeker een behandeling op maat vinden die de natuurlijke en stralende resultaten geeft die je verdient.

#MerzAesthetics