Je huid ziet er jong uit! Misschien zie je hier en daar wat veroudering, maar fillers of behandelingen die meer volume geven vind je niet nodig. Al wil je wel de natuurlijke stralende kwaliteit van je huid behouden of verbeteren.

Jouw mantra

Voorkomen is beter dan genezen. En wie wil er nu niet elke dag wakker worden met een mooie, goed gehydrateerde en stralende huid?

merz radiesse campaign mantra

Jouw collageengehalte

De kans is groot dat jouw huid nog veel collageen bevat. Maar goed om te weten: vanaf 25 jaar daalt het collageengehalte van nature. Daarnaast neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af waardoor deze minder gehydrateerd is.

Jouw wens

Je wil vooral de kwaliteit van je huid optimaliseren en de hydratatie stimuleren om het proces van huidveroudering te vertragen. Door nu al met je huidkwaliteit bezig te zijn, hoop je hier later profijt van te hebben.

merz radiesse campaign wens
merz radiesse campaign revive behoeften huid

De behoeften van jouw huid

  • Langdurige hydratatie, bescherming en een gelijkmatige teint en poriën
  • De glans van je huid verbeteren of in stand houden
  • Stimuleren van de natuurlijke collageen- en elastineproductie
merz radiesse campaign skin tip

Skin tip voor jouw profiel

Voorkomen is écht beter dan genezen. Goed dat je je nu al verdiept in huidverzorging en -verjonging. Om te zorgen dat je je huid ook geeft wat deze nodig heeft, is het verstandig om een professional in te schakelen voor een persoonlijk advies.

Bijvoorbeeld over je levensstijl, het gebruik van verzorgende producten en mogelijke esthetische behandelingen. Je oudere jij zal je hiervoor bedanken. En mocht je een afspraak maken voor een esthetische behandeling, neem dan vooral ook dit profiel mee naar het consult.

Je ziet het verschil

Deze patiënt kreeg een RADIESSE®-behandeling in de wangen. De resultaten zijn 14 dagen na de behandeling gefotografeerd en niet geretoucheerd. Individuele resultaten kunnen verschillen, vraag je behandelend arts om advies.

merz radiesse campaign revive before merz radiesse campaign revive after

Ken je je Collagen Skin Profiles al?

Als je weet welk collagen skin profile je hebt, dan weet je ook wat jouw huid nodig heeft. Overweeg je een speciale esthetische behandeling? Leg dan deze eens voor aan je behandelend arts:

merz radiesse campaign packshot

RADIESSE® is een regeneratieve biostimulator. Dat wil zeggen dat het beschadig huidsweefsel kan herstellen. De formule bestaat uit calciumhydroxylapatiet (CaHA)-microsferen in een gel. Deze worden na verloop van tijd door het lichaam afgebroken om plaats te maken voor het nieuwe netwerk van collageen en elastine.

De unieke samenstelling en technologie zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid.

Het is een veelzijdige, wetenschappelijk bewezen, veilige en gepersonaliseerde esthetische behandeling. RADIESSE® geeft zowel onmiddelijke resultaten als een langdurige verbetering van de huidkwaliteit.

ONTDEK MEER OVER RADIESSE®

Gunstige Effecten

Dankzij de veelzijdigheid van RADIESSE® zijn behandelingen op maat mogelijk. Je behandelend arts denkt met je mee en adviseert wat het beste bij jou past. Een verbeterde huidkwaliteit is waar het voor jou om gaat. Je huid straalt, zelfs na een korte nacht. De behandeling is 12 tot 18 maanden of langer zichtbaar.

merz radiesse campaign gunstige effecten

Ontdek ons volledig product portfolio.