Dé impuls voor een mooie huid

Collageen geeft uw huid stevigheid en elasticiteit. We vertrouwen elke dag op deze combinatie om een jonge en gezond uitziende huid te behouden. Helaas neemt de collageendichtheid in onze huid af naarmate we ouder worden waardoor het eens zo sterke en elastische raamwerk verzwakt.

The Collagen Force biedt bio-stimulerende behandelingen die het natuurlijke proces van collageen-synthese activeren.

Bepaal uw collageen beauty profiel
En ontdek hoe u het natuurlijk herstellend vermogen van uw huid kunt activeren.

Naar de test

merz collageforcecampaign secret

Wat is het geheim van een mooie huid die gladder en jonger oogt?

We verwachten vaak dat een mooie huid stevig, glad en stralend is. Ze is de spiegel van onze gezondheid, onze vitaliteit en ons welzijn. Maar weet u wat er achter dat verleidelijke, uiterlijke aspect zit, waardoor onze huid die gewenste kenmerken heeft? Met Merz Aesthetics en “The Collagen Force” activeert u het natuurlijk herstellend vermogen van uw huid.

Verder lezen

merz collageforcecampaign collagen

Wat is collageen?

Collageen is essentieel voor een mooie huid. Samen met elastine en hyaluronzuur is het een van de belangrijkste bouwstenen.

Collageen is een natuurlijk eiwit dat door het lichaam wordt aangemaakt. Het is in grote hoeveelheden aanwezig in het hele lichaam en met name in de huid, waar het een netwerk van sterke en soepele vezels vormt.

Verder lezen

merz collageforcecampaign impact

Hoe beïnvloedt ons collageengehalte het verouderingsproces van de huid?

De natuurlijke verouderingsprocessen van de huid verlopen vanaf de leeftijd van 25 jaar geleidelijk.

In de loop der jaren neemt de natuurlijke productie van collageen en elastine af, vertragen de regeneratie en de activiteit van de huidcellen en -klieren, wat gevolgen heeft voor de schoonheid en kwaliteit van de huid.

Verder lezen

Collageen - Essentieel voor een mooie huid

U weet inmiddels vast wel dat één bepaald bestanddeel onmisbaar is als het over huidkwaliteit gaat: collageen, dat bepalend is voor de structuur en textuur van de huid. Collageen is het meestvoorkomende structuureiwit in ons lichaam, dat het van nature aanmaakt.

De synthese van collageen vindt voornamelijk plaats in de fibroblasten. Dit zijn cellen gespecialiseerd in de aanmaak van collageen en andere bestanddelen van de huid, zoals elastine.

Maar weet u ook waarom collageen zo belangrijk is in de strijd tegen huidveroudering? Net onder de bovenste huidlaag (de opperhuid) bevindt zich de lederhuid. Deze bestaat uit bindweefsel dat essentieel is voor de diepere structuur en textuur van de huid. In deze laag is collageen het belangrijkst, in de vorm van vezels die zowel sterk als soepel zijn.

merz collageforcecampaign secret more

Collageen is verantwoordelijk voor de veerkracht en soepelheid van de huid.

De lange, dunne collageenvezels zijn met elkaar vervlochten en vormen als het ware een matrix. Deze dichte, driedimensionale matrix bestaat naast collageen ook uit andere belangrijke bestanddelen, zoals elastine en hyaluronzuur.

Zo vormen de collageenvezels een sterk en gestructureerd netwerk. In verhouding is collageen sterker dan staal! Maar doordat ze zo rekbaar zijn, zorgen de collageenvezels ook voor de elasticiteit die nodig is voor onze gezichtsuitdrukkingen.

Door zijn belangrijke rol in de stevigheid en elasticiteit van de huid is collageen essentieel voor de kwaliteit van een mooie, jonge huid.

merz collageforcecampaign collagen more

Tot zover gaat alles goed. Collageen is de sleutel voor een mooie huid... Maar wat gebeurt er als de kwantiteit en kwaliteit van dit onmisbare bestanddeel voor een mooie huid afnemen naarmate we ouder worden?

Vanaf ons 25e jaar produceert de huid steeds minder collageen. tegen de tijd dat we 60 zijn kan de hoeveelheid al met 60% afgenomen zijn.

merz collageforcecampaign impact more

In een jonge en gezonde huid wordt meer collageen geproduceerd dan afgebroken, maar in de loop van de tijd verandert dit: de productie vertraagt, terwijl de afbraak toeneemt.

merzaesthetics logo ultratherapymerzaesthetics logo radiesse

Ontdek uw collageen beauty profiel

Wat is de kwaliteit van uw huid in het algemeen? Vindt u vooral een stralende teint of beter gedefinieerde gezichtscontouren belangrijk? Wilt u uw collageen een boost geven om tekenen van veroudering te voorkomen of terug te draaien?

Deze snelle test helpt u om het collageengehalte van uw huid te beoordelen en uw wensen te bepalen. Zo kunt u uw behoeften duidelijker aangeven bij uw cosmetisch arts, die vervolgens zal bepalen welke behandelingen van Merz Aesthetics het meest geschikt voor u zijn.

Start de test

Waarom zijn er verschillende collageen beauty profielen?

Naast de algemene huidverouderingsprocessen kunnen ook persoonlijke factoren zoals levensstijl en genetische factoren van invloed zijn op de kwaliteit van de huid en het collageengehalte.

Iedere huid oogt en voelt weer anders, iedereen heeft zijn eigen specifieke zorgen, behoeften en wensen. Daarom ontwikkelde Merz Aesthetics 4 Collageen Beauty Profielen:

Revive

Refresh

Refine

Regenerate

Door uw Collageen Beauty Profiel te bepalen, kunt u beter aangeven bij uw cosmetisch arts wat uw verwachtingen zijn met betrekking tot uw huid en het resultaat in het algemeen. Zo kan een Collagen Force-behandeling op maat worden samengesteld.

hoe preciezer de beoordeling, hoe beter de behandeling kan worden afgestemd op uw behoeften en hoe meer het resultaat aan uw verwachtingen zal voldoen.

Start de test

Hoe kan ik het collageengehalte in mijn lichaam een boost geven?

Afname van het collageengehalte is een van de belangrijkste factoren van huidveroudering. Dat maakt dat producten met collageen zijn uitgegroeid tot een grote trend, van voedingssupplementen tot speciale cosmetische behandelingen. Ook een gezonde levensstijl is van invloed...

Maar de meest doeltreffende oplossing om de collageenproductie in de huid te stimuleren is toch het activeren van de natuurlijke herstelprocessen, rechtstreeks in de lederhuid.

Bij Merz Aesthetics® begrijpen we hoe belangrijk het is om het collageengehalte in de lederhuid te herstellen om zichtbare tekenen van veroudering te vertragen. Om deze reden ontwikkelden we verschillende cosmetische behandelingen om de lichaamseigen collageenproductie te stimuleren, met bewezen doeltreffende, veilige en bevredigende resultaten met betrekking tot het verstevigen en weer op spanning brengen van de huid... Dit alles onder de naam Collagen Force.

Met Collagen Force activeert u het natuurlijk herstellend vermogen van uw huid

merz collageforcecampaign boost

Wat is Merz Aesthetics Collagen Force?

Merz Aesthetics® zet zich al meer dan 15 jaar in om artsen en patiënten regelmatig onderscheiden cosmetische technieken en behandelingen te bieden waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de huid verstevigen en huidverslapping van binnenuit tegengaan door de huideigen productie van collageen te stimuleren.

The Collagen Force biedt doeltreffende behandelingen die een bewezen significante, natuurlijke en langdurige verbetering van de kwaliteit, spanning en stevigheid van de huid bewerkstelligen en volledig kunnen worden afgestemd op uw wensen:

merz collageforcecampaign radiesse

Radiesse®

Bio-stimulerende filler

Radiesse® is de enige 360°-biostimulerende filler op basis van natuurlijke bestanddelen, met een verjongend effect dat ideaal is voor het gezicht en de handen. De filler heeft een drievoudig effect op de kwaliteit van de huid: hij zorgt voor een verticale lifting, herdefinieert de contouren en stimuleert de productie van collageen en elastine op natuurlijke wijze.

Meer informatie over Radiesse®

merz collageforcecampaign ultherapy

Ultherapy®

Bio-stimulerende ultrasound behandeling

Ultherapy® is de niet-invasieve referentiebehandeling voor een niet-chirurgische lifting en het tegengaan van huidverslapping. De behandeling maakt gebruik van ultrasound om de productie van collageen en herstel van de diepere huidlagen te stimuleren. Dit leidt tot een stevigere huid in het algemeen en verbetering van de kwaliteit van de huid van gezicht, hals en decolleté.

Meer informatie over Ultherapy®

merz collageforcecampaign belotero

Belotero® Revive

Skin-boosting injectable

Met de skin booster BELOTERO® Revive, een aanvullend product dat de hydratatie van de huid bevordert, kunt u de resultaten van The Collagen Force nog verder optimaliseren en de kwaliteit van uw huid een boost geven. Zo straalt uw huid nog meer en is ze intensief gehydrateerd.

Meer informatie over Belotero® Revive

Overleg met uw cosmetisch arts over de wensen en doelen die u heeft gedefinieerd voor uw huid en over een behandeling op maat met Collagen Force® voor de natuurlijke en stralende resultaten die u verdient.

Activeer het herstellend vermogen van uw huid met the collagen force!

VIND EEN KLINIEK IN DE BUURT