De collageen beauty test
Ontdek uw collageen beauty profiel

Merz Aesthetics is al meer dan 20 jaar expert op het gebied van collageen en ontwikkelde een innovatieve test waarmee u binnen enkele minuten uw Collageen Beauty Profiel kunt ontdekken.
Bespreek uw profiel, behoeften en wensen met uw behandelaar en ontdek welke esthetisch behandelplan het meest geschikt is voor u.


Hierbij geef ik Merz Pharma Benelux B.V. toestemming om persoonsgegevens betreffende mijn huidprofiel te verwerken ten behoeve van de online Collagen Beauty Profile test.

U bent geïnteresseerd in het doen van de online Collagen Beauty Profile test (de "Test") aangeboden door Merz Pharma Benelux B.V. ("Merz"). Om ervoor te zorgen dat u de Test kunt doen en dat wij uw resultaten kunnen tonen, moeten wij uw persoonsgegevens verwerken, zoals de antwoorden die u geeft op de gesloten vragen. Aangezien het doel van de Test is u een huidprofiel te verschaffen door vragen te stellen over uw huid en leefgewoonten, is het aannemelijk dat wij gezondheidsgegevens over u verwerken. Wij nemen uw privacy serieus en vragen uw toestemming voor de verwerking van dergelijke gegevens. U kunt toestemming geven door het vakje hierboven aan te vinken en op "verzenden" te klikken. 

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door weg te navigeren van de webpagina, aangezien de door u gegeven antwoorden en/of uw Testresultaten niet worden opgeslagen nadat u de webpagina van de Test sluit. U kunt ervoor kiezen geen toestemming te geven, maar aangezien de Test over uw huidprofiel gaat, is het niet mogelijk de Test te doen zonder de informatie te verwerken die u ons verstrekt door de vragen van de Test te beantwoorden. Wel kunt u een consult boeken bij een arts om uw huidprofiel te bespreken.

Deze test is enkel bedoeld voor mensen van 18 jaar of ouder.

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar dpobenelux@merz.com. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in de verklaring.

Ik bepaal mijn collageen beauty profiel

Failed to fetch result...

Voorstel 8 Wat is je leeftijdsgroep?

U kunt slechts één antwoord kiezen

Failed to fetch result...