InnovatieKwaliteit en veiligheid

 

Ongeveer
300
medewerkers in R&D, Wereldwijd
Investering in R&D:
100
miljoen Euro. Per jaar.
Global R&D Teams:
3
Frankfurt. Raleigh & Mesa
merzaesthetics intro innovation

Merz Aesthetics is wereldwijd toonaangevend geworden in de esthetische geneeskunde, mede dankzij haar unieke cultuur. Het streven naar innovatie en het ontwikkelen van nieuwe producten zijn daarin belangrijke elementen. Wij steken veel tijd in Research & Development, kopen gericht nieuwe bedrijven aan en maken op het juiste moment de juiste strategische keuzes.

Research & Development

De oprichter van Merz Aesthetics, Friedrich Merz, vroeg altijd: “Wat zijn de behoeften?”. Die vraag is en blijft de drijvende kracht achter onze innovatiedrang. Het was het doel achter elk nieuw product, achter elke nieuwe formule. Het antwoord was steeds anders en versterkte steeds weer ons succes. We zijn er dan ook trots op dat we deze traditie voortzetten met zeer gespecialiseerde programma’s in Research & Development.

merzaesthetics culture
merzaesthetics innovation fostering

Wij koesteren innovatie

In de afgelopen jaren heeft Merz Aesthetics dankzij de eigen R&D afdeling en overnames van succesvolle spelers in de esthetische geneeskunde de organisatie verrijkt. Met nieuw talent, nieuwe technologieën en producten, zoals geavanceerde fillers en toxine formules, energy-based apparatuur, huidverzorging en nieuwe indicaties. En er ligt nog veel meer in het verschiet.

#MerzAesthetics