Antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op. We staan u graag te woord.

Dit is Merz Aesthetics


Merz Aesthetics (Merz Pharmaceuticals GmbH) is een bedrijf gespecialiseerd in esthetische geneeskunde. Merz heeft een lange geschiedenis in het ondersteunen van professionals in de esthetische gezondheidszorg, patiënten en medewerkers om elke dag weer met vertrouwen te leven.

Wij streven ernaar mensen over de hele wereld te helpen om er uit te zien, zich te voelen en te leven als de beste versie van zichzelf.

Ons productportfolio is klinisch bewezen en biedt injectables, energy-based technologie en huidverzorgingsbehandelingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke patiënt. En dat met de hoogste normen op het gebied van veiligheid en doeltreffendheid. De belangrijkste merken binnen de Merz Aesthetics portfolio zijn: Belotero®, Radiesse®, Ultherapy®, een botuline toxine en de Neocutis® huidverzorgingslijn (verkrijgbaar in de VS en in Rusland). Ons wereldwijde hoofdkantoor vindt u in Raleigh, N.C., Verenigde Staten en we hebben 34 vestigingen in 28 landen. Merz Aesthetics is onderdeel van de Merz Group, een familiebedrijf dat in 1908 werd opgericht en is gevestigd in Frankfurt, Duitsland.

Hoe kom ik in contact met Merz Aesthetics?


Merz Aesthetics heeft teams over de hele wereld om u en uw praktijk te ondersteunen. Wilt u de gegevens van uw contactpersoon in Nederland? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons contactformulier.

Welke diensten biedt Merz Aesthetics aan medische professionals?


Wij besteden veel aandacht en tijd aan medisch-educatieve informatie middels praktische educatieve bezoeken in uw praktijk en workshops, aangepast aan uw behoeften als arts. We bieden u een breed scala aan diensten; van persoonlijke evenementen tot digitale oplossingen en persoonlijke praktijkondersteuning. Neem contact op met ons Nederlandse team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of gebruik ons contactformulier.

Hoe krijg ik meer informatie en materiaal over de Merz Aesthetics producten?

Als u een Merz Aesthetics-klant bent, neemt u contact op met uw Area Sales manager voor meer informatie of toegang tot onze middelen. Bent u nog geen klant van Merz Aesthetics? Neem dan contact op met ons Nederlandse team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of gebruik ons contactformulier.

Wat maakt het Merz Aesthetics-portfolio anders?


Het Merz Aesthetics-portfolio is al vele jaren op de markt en biedt een breed spectrum aan klinische ervaring en wetenschappelijk bewijs. Wij zijn trots op onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling, op onze producten van hoge kwaliteit en op de wetenschappelijk bewezen resultaten.

Hoe garandeert Merz Aesthetics de kwaliteit en veiligheid van haar producten?

Merz biedt al meer dan 112 jaar hoogwaardige en wetenschappelijk verantwoorde producten en diensten aan. Wij vervaardigen onze producten in eersteklas productiefaciliteiten in Duitsland, Zwitserland en de VS, waar strenge normen voor kwaliteitscontrole gelden.

#MerzAesthetics