Educatieve ondersteuningOnze kennis is uw kennis

Steeds meer patiënten willen er beter uitzien, om zo hun zelfvertrouwen te boosten. U wilt daarin de best mogelijke zorg en service bieden.

Naast onze 2 online learning platforms, het MIAA (Merz Insititute of Advanced Aesthetics) en MerzMedicalForum bieden we veel mogelijkheden om uw kennis te verrijken. En dat in een innovatieve mix van praktijk- en theoriegerichte educatie, onder leiding van gerenommeerde experts. Zo krijgt u de inzichten en middelen om uw patiënten te begeleiden naar beslissingen die hen ten goede komen.

Merz Institute  MerzMedicalForum

 

 

merzaesthetics wissel kennis uit met experts

Wissel kennis uit met experts

Ontdek de informatie die u helpt te excelleren als ondernemer. Zoals inzichten in verkoopcijfers per productsoort, merk en verkoopperiode. Onze financiële professionals helpen u met antwoorden op uw vragen over bijvoorbeeld uw return on investment, achterblijvende verkoopcijfers of prognoses.

  • Regelmatig organiseren wij masterclasses, workshops en expert-meetings. Nationale en internationale key opinion leaders delen daar hun inzichten, leiden medische discussies en adviseren Merz over medisch-wetenschappelijke onderwerpen. Deze evenementen bieden u een uniek platform om kennis en ervaring uit te wisselen en casussen op expertniveau te bespreken.
  • Online bieden we u toegang tot sessies die zich vooral richten op wetenschappelijke onderwerpen.
  • Jaarlijks organiseren wij de Merz Aesthetics Expert Summit (MEXS). Hier bespreekt u de nieuwste behandelingen, technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen met pioniers van over de hele wereld.

 

Hoogstpersoonlijke ondersteuning

  • In een 1 op 1 setting maakt u, onder begeleiding van een van onze ACE’s (Aesthetic Clinical Expert) of MSL (Medical Science Liaison), kennis met het Merz portfolio. Tijdens deze hands-on sessie delen wij alle tips en tricks om op een zo veilig en effectief mogelijke manier te werken met onze injectables en energy based device.
  • We delen graag onze waardevolle kennis over patiëntbeoordeling en consultatie met u. Geselecteerde, ervaren en enthousiaste esthetisch-klinische experts vertellen u alles over het opbouwen van vertrouwen en het managen van de verwachtingen. Sleutelfactoren voor het succes van uw kliniek.
merzaesthetics hoogstpersoonlijke ondersteuning

 

Onze aces, betrokken opleiders in hart en nieren

ACE’S zijn onze Aesthetic Clinical Experts; specialisten die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan en regelmatig cursussen met focus op onder andere anatomie volgen. Zij kunnen goed en verantwoord werken met alle Merz producten en alle richtlijnen voor behandelingen met Merz producten toelichten.

  • Medische specialisten met uitgebreide ervaring op het gebied van esthetische behandelingen.
  • Met zeer veel kennis over injecteerbare esthetische producten, injectie, anatomie en veroudering.
  • En ruime ervaring in de verschillende behandeltechnieken zoals Ultherapy® en combinatiebehandelingen met andere producten.
  • Zij zijn betrokken bij uw kliniek en brengen alle mogelijke verbeteringen in kaart.

Wilt u informatie over onze medisch-educatieve ondersteuning? Neem dan contact met ons op.

#MerzAesthetics