Downloaden / Home

U kunt zien en voelen dat uw huid veranderd is: minder elastisch en stevig, een duidelijk slappere huid van het gezicht, maar ook van het lichaam... Misschien heeft u beginnende hangwangen geconstateerd of minder volle jukbeenderen... en wilt u uw gezicht weer een mooi volume en contouren geven.

Uw mantra

Een gezicht met een perfecte structuur, duidelijkere contouren en dat er jonger uitziet, als een afspiegeling van mijn zelfvertrouwen, dat is wat ik nodig heb!

Uw collageengehalte

De collageenproductie neemt significant af: bij iemand van 45 jaar zien we tot 25% minder collageen en worden de cellen in de lederhuid minder actief, wat leidt tot een nog verder verlies aan stevigheid en elasticiteit.

Uw wens

Uw voornaamste wens is actief de stevigheid van uw huid verbeteren en de volumes en contouren van uw gezicht weer in harmonie brengen.

De behoeften van uw huid
 • Activering van de productie van collageen, bio-stimulatie van cellen en diepe weefsels in de lederhuid
 • Versteviging en voller maken van de huid
 • Verbetering of herstel van volumes en contouren

Uw bondgenoten: The collagen force

Uw Collagen Force-bondgenoot is Radiesse. Deze bio-stimulerende filler kan helpen het verlies van collageen in uw huid tegen te gaan en diens kracht & elasticiteit te verbeteren. Kijk ook eens naar de voordelen van Ultherapy. Bespreek alle mogelijkheden zeker met uw behandelend arts, die u het best kan adviseren.

 

merz collageforcecampaign radiesse

Radiesse®

Fillerproduct op basis van calcium dat aanzet tot de productie van collageen om de huid weer steviger te maken en de kwaliteit ervan te verbeteren, evenals het algemene aanzien, zonder volumevergrotend effect.

Meer informatie over Radiesse®

merz collageforcecampaign radiesse

Radiesse® Plus

Een structurele filler op basis van calcium die een liftend effect heeft en aanzet tot de productie van collageen- en elastine, ideaal voor de behandeling van gedeelten van het gezicht die nauwkeurig gecorrigeerd moeten worden en strakkere contouren.

Meer informatie over Radiesse® Plus

merz collageforcecampaign ultherapy

Ultherapy®

Lifting door middel van ultrasone golven tegen het verslappen van de huid met Ultherapy®. Bij deze behandeling wordt energie van zeer intensieve, gerichte ultrasone golven (HIFU) gebruikt om gecontroleerde warmtezones te creëren in de diepe lederhuid. Deze warmtezones stimuleren de collageen- en elastinevezels om zich weer op te bouwen en te vermenigvuldigen waardoor uw huid weer steviger wordt, zonder chirurgische ingrepen of sociale isolatie.

Meer informatie over Ultherapy®

merz collageforcecampaign belotero

Belotero Revive®

Dit netvormige hyaluronzuur vormt in combinatie met glycerol een booster voor de huid die hydratatie van de oppervlakkige lagen bevordert. Belotero Revive® voedt uw huid als een “bad met oligo-elementen” en verbetert de textuur en glans.

Meer informatie over Belotero Revive®

Gunstige effecten

 • Onmiddellijk effect door vermindering van kraaienpootjes, rimpels en groeven

 • Met middellange werkingsduur dankzij de collageenboost voor een vollere en stevigere huid.

Een herstelde gezichtsvorm, strakke contouren in v-vorm met nadrukkelijkere volumes. daardoor ziet u er jonger uit.

10 manieren om uw collageenproductie een boost te geven

 1. Breng elke ochtend een zonnebrandmiddel aan met SPF 30 of hoger.
 2. Eet veel groenten en fruit die van nature rijk aan antioxidanten zijn.
 3. Hanteer een vaste schoonheidsroutine die vooral gericht is op reiniging en hydratatie.
 4. Slaap 7 tot 9 uur per nacht voor een goed uitgeruste teint.
 5. Kies voor stressverminderende activiteiten (yoga, meditatie, contact met de natuur...).
 6. Kies voor een gezonde levensstijl: rook niet en drink geen alcohol (meer), beweeg regelmatig.
 7. Drink veel water voor een goede hydratatie.
 8. Overweeg voedingssupplementen met collageen.
 9. Zorg voor een evenwichtig dieet met voldoende magere eiwitten en houd uw darmflora in balans.
 10. Overleg met uw cosmetisch arts over de mogelijke behandelingen.

De overige profielen

Vindt u dat uw profiel niet bij u past? Bekijk de overige 3 collageen beauty profielen

profile revive

Profiel REVIVE

Uw huid ziet er jong uit! Misschien constateert u lichte tekenen van veroudering, maar u wilt geen schoonheidsbehandelingen zoals fillers of behandelingen die meer volume geven... Toch wilt u de natuurlijke stralende kwaliteit van de huid behouden of verbeteren.

Meer informatie over het REVIVE-profiel

profile refresh

Profiel REFRESH

Uw huid weerspiegelt uw dagelijkse leven, 100% actief! Misschien heeft u opgemerkt dat uw huid wat tekenen van veroudering vertoont: een vermoeidere, strengere of verdrietige uitstraling, meer rimpels en kraaienpootjes en de huid straalt minder en is minder stevig. U wilt haar alleen een handje helpen om weer te stralen, iets natuurlijks en lichts, zodat uw huid net zo kwiek blijft als uw geest.

Meer informatie over het REFRESH-profiel

profil regenerate

Profiel REGENERATE

U heeft een rijpere huid die in de loop van de tijd volume en dichtheid heeft verloren. De tekenen van veroudering zijn beter zichtbaar: de onderkant van uw gezicht – ovaal, kaaklijn – maar ook de bovenkant (wenkbrauwen, oogleden) gaan hangen, de volumes vervagen. Ook de huid op de hals, handen en het decolleté verandert. Misschien heeft u al eens een chirurgische lifting overwogen om de volumes te herstellen en uw huid weer strak te maken?

Meer informatie over het REGENERATE-profiel

Deze informatie is slechts een indicatie.
Deze vervangt in geen geval een consult met een gezondheidsprofessional.
Geef uw resultaat door aan uw cosmetisch arts voor een individuele analyse in de praktijk of kliniek en een persoonlijk behandelplan.

Overleg met uw cosmetisch arts over de wensen en doelen die u heeft gedefinieerd voor uw huid en over een behandeling op maat met Collagen Force® voor de natuurlijke en stralende resultaten die u verdient.

Activeer het herstellend vermogen van uw huid met the collagen force!

VIND EEN KLINIEK IN DE BUURT