Downloaden / Home

Uw huid ziet er jong uit! Misschien constateert u lichte tekenen van veroudering, maar u wilt geen schoonheidsbehandelingen zoals fillers of behandelingen die meer volume geven... Maar u wilt wel de natuurlijke stralende kwaliteit van de huid behouden of verbeteren.

Uw mantra

Voorkomen is beter dan genezen en wie wil er nu niet elke dag wakker worden met een mooie, goed gehydrateerde en stralende huid?

Uw collageengehalte

Vanaf 25 jaar begint het collageengehalte van nature te dalen; daarnaast neemt de productie in de lederhuid elk jaar met 1% af.

Uw wens

Uw voornaamste wens is de kwaliteit van uw huid te optimaliseren en de hydratatie te stimuleren om het proces van huidveroudering te vertragen

De behoeften van uw huid
 • Langdurige hydratatie, bescherming en een gelijkmatige teint en poriën
 • De glans van de huid verbeteren of in stand houden
 • Stimulatie van de natuurlijk collageen- en elastineproductie

Uw bondgenoten: The collagen force

Uw profiel zal met name goed matchen met een ‘skin-boosting’ behandeling. Belotero Revive is een unieke hydraterende skin booster en daarmee uw ideale bondgenoot binnen The Collagen Force. Bespreek alle mogelijkheden zeker met uw behandelend arts, die u het best kan adviseren.

 

merz collageforcecampaign belotero

Belotero Revive®

Dit netvormige hyaluronzuur vormt in combinatie met glycerol een booster voor de huid die hydratatie van de oppervlakkige lagen bevordert. Belotero Revive® voedt uw huid als een “bad met oligo-elementen” en verbetert de textuur en glans.

Meer informatie over Belotero Revive®

merz collageforcecampaign radiesse

Radiesse®

Fillerproduct op basis van calcium dat aanzet tot de productie van collageen om de huid weer steviger te maken en de kwaliteit ervan te verbeteren, evenals het algemene aanzien, zonder volumevergrotend effect.

Meer informatie over Radiesse®

merz collageforcecampaign ultherapy

Ultherapy®

Lifting door middel van ultrasone golven tegen het verslappen van de huid met Ultherapy®. Bij deze behandeling wordt energie van zeer intensieve, gerichte ultrasone golven (HIFU) gebruikt om gecontroleerde warmtezones te creëren in de diepe lederhuid. Deze warmtezones stimuleren de collageen- en elastinevezels om zich weer op te bouwen en te vermenigvuldigen waardoor uw huid weer steviger wordt, zonder chirurgische ingrepen of sociale isolatie.

Meer informatie over Ultherapy®

Gunstige effecten

Een stevigere huid die veel beter van binnenuit gehydrateerd is. Rode vlekjes en oneffenheden zijn minder zichtbaar. Uw huid straalt, zelfs na een te korte nacht. Een langdurig hydraterend effect voor een elastischere en stralendere huid.

U bent klaar voor een selfie!

10 manieren om uw collageenproductie een boost te geven

 1. Breng elke ochtend een zonnebrandmiddel aan met SPF 30 of hoger.
 2. Eet veel groenten en fruit die van nature rijk aan antioxidanten zijn.
 3. Hanteer een vaste schoonheidsroutine die vooral gericht is op reiniging en hydratatie.
 4. Slaap 7 tot 9 uur per nacht voor een goed uitgeruste teint.
 5. Kies voor stressverminderende activiteiten (yoga, meditatie, contact met de natuur...).
 6. Kies voor een gezonde levensstijl: rook niet en drink geen alcohol (meer), beweeg regelmatig.
 7. Drink veel water voor een goede hydratatie.
 8. Overweeg voedingssupplementen met collageen.
 9. Zorg voor een evenwichtig dieet met voldoende magere eiwitten en houd uw darmflora in balans.
 10. Overleg met uw cosmetisch arts over de mogelijke behandelingen.

De overige profielen

Vindt u dat uw profiel niet bij u past? Bekijk de overige 3 collageen beauty profielen

profile refresh

Profiel REFRESH

Uw huid weerspiegelt uw dagelijkse leven, 100% actief! Misschien heeft u opgemerkt dat uw huid wat tekenen van veroudering vertoont: een vermoeidere, strengere of verdrietige uitstraling, meer rimpels en kraaienpootjes en de huid straalt minder en is minder stevig. U wilt haar alleen een handje helpen om weer te stralen, iets natuurlijks en lichts, zodat uw huid net zo kwiek blijft als uw geest.

Meer informatie over het REFRESH-profiel

profil refine

Profiel REFINE

U kunt zien en voelen dat uw huid veranderd is: minder elastisch en stevig, een duidelijk slappere huid van het gezicht, maar ook van het lichaam... Misschien heeft u beginnende hangwangen geconstateerd of minder volle jukbeenderen... en wilt u uw gezicht weer een mooi volume en contouren geven.

Meer informatie over het REFINE-profiel

profil regenerate

Profiel REGENERATE

U heeft een rijpere huid die in de loop van de tijd volume en dichtheid heeft verloren. De tekenen van veroudering zijn beter zichtbaar: de onderkant van uw gezicht – ovaal, kaaklijn – maar ook de bovenkant (wenkbrauwen, oogleden) gaan hangen, de volumes vervagen. Ook de huid op de hals, handen en het decolleté verandert. Misschien heeft u al eens een chirurgische lifting overwogen om de volumes te herstellen en uw huid weer strak te maken?

Meer informatie over het REGENERATE-profiel

Deze informatie is slechts een indicatie.
Deze vervangt in geen geval een consult met een gezondheidsprofessional.
Geef uw resultaat door aan uw cosmetisch arts voor een individuele analyse in de praktijk of kliniek en een persoonlijk behandelplan.

Overleg met uw cosmetisch arts over de wensen en doelen die u heeft gedefinieerd voor uw huid en over een behandeling op maat met Collagen Force® voor de natuurlijke en stralende resultaten die u verdient.

Activeer het herstellend vermogen van uw huid met the collagen force!

VIND EEN KLINIEK IN DE BUURT