Jouw profiel
Refine

Terug naar begin

Je kan zien en voelen dat je huid veranderd is zowel in je gezicht als op je lichaam: minder elastisch en stevig en duidelijk slapper. Misschien heb je beginnende hangwangen of minder volle jukbeenderen, en wil je je gezicht weer een mooi volume en strakkere contouren geven.

merz radiesse campaign refine mantra

Jouw mantra

Een gezicht met een perfecte structuur, duidelijkere contouren en dat er jonger uitziet, als een afspiegeling van je zelfvertrouwen, dat is wat je wenst!

Jouw collageengehalte

De collageenproductie neemt flink af: bij iemand van bijvoorbeeld 45 jaar is er tot 25% minder collageen en worden de cellen in de lederhuid minder actief. Dit leidt tot een nog verder verlies aan stevigheid en elasticiteit.

Loading...
merz radiesse campaign refine wens

Jouw wens

Je wil vooral actief de stevigheid van je huid verbeteren en de volumes en contouren van je gezicht weer in harmonie brengen.

De behoeften van jouw huid

  • Activeren van de productie van collageen, biostimulatie van cellen en diepe weefsels in de juiste huidlaag
  • Verstevigen en voller maken van de huid
  • Verbeteren of herstellen van volumes en contouren
merz radiesse campaign refine behoeften huid
merz radiesse campaign refine skin tip

Skin tip voor jouw profiel

Je hebt al enige levenservaring en dit is steeds beter af te lezen aan je gezicht. De laatste jaren is het misschien extra snel gegaan. Toch passen de veranderingen in je uiterlijk niet bij hoe je je voelt. En hier wil je wat aan veranderen. Vertrouw op jezelf en vind een behandelend arts die jou ziet voor wie je bent.

Maak tijdens een consult van de mogelijkheid gebruik om al je vragen te stellen. Informatie is key, zo kun je volledig achter de gekozen behandeling staan en weet je wat je kunt verwachten. En mocht je een afspraak maken voor een esthetische behandeling, neem dan vooral ook dit profiel mee naar het consult.

Deze informatie is slechts een indicatie.
Het vervangt in geen geval een consult met een gezondheidsprofessional. Geef je profiel door aan je behandelend arts voor een individuele analyse in de praktijk of kliniek en voor een persoonlijk behandelplan.

Past dit profiel niet bij je? Doe de test opnieuw.

Je ziet het verschil

Deze patiënt kreeg een RADIESSE® in de wang. De resultaten zijn 14 dagen na de behandeling gefotografeerd en niet geretoucheerd. Individuele resultaten kunnen verschillen, vraag je behandelend arts om advies.

Before After

Ken je je Collagen Skin Profile al?

Als je weet welk collagen skin profile je hebt, dan weet je ook wat jouw huid nodig heeft. Overweeg je een speciale esthetische behandeling? Leg dan deze eens voor aan je behandelend arts:

merz radiesse campaign packshot

RADIESSE® is een regeneratieve biostimulator. Dat wil zeggen dat het beschadigd huidweefsel kan herstellen. De unieke samenstelling en technologie zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid.

Het is een veelzijdige, wetenschappelijk bewezen, veilige en gepersonaliseerde esthetische behandeling. RADIESSE® geeft zowel onmiddelijke resultaten als een langdurige verbetering van de huidkwaliteit.

ONTDEK MEER OVER RADIESSE®

Gunstige Effecten

Onmiddellijk contouren of liftend effect, waarbij rimpels en fijne lijntjes vervagen. Met middellange werkingsduur dankzij een biostimulerende collageenboost voor een volle en stevigere huid. Een herstelde gezichtsvorm, strakke contouren in V-vorm met meer volume. Hierdoor zie je er flink jonger uit. De behandeling blijft 12 tot 18 maanden of langer zichtbaar.

merz radiesse campaign refine gunstige effecten

Ontdek ons volledig product portfolio.

Ontdek de kracht van huidvernieuwing

Overleg met je behandelend arts over de wensen en doelen die je hebt bepaald voor je huid. Samen met je arts zal je zeker een behandeling op maat vinden die de natuurlijke en stralende resultaten geeft die je verdient.

'Huidvernieuwing' verwijst op deze gehele pagina naar regeneratie van de huid.

3 vragen om te stellen tijdens je consult

Heb je een afspraak gemaakt om een behandeling te bespreken? Met deze vragen ga je goed voorbereid in gesprek met je behandelend arts.


Welke behandelingen passen het best bij mijn wensen en behoeften?

Hoe zou een gepersonaliseerde aanpak met RADIESSE® er voor mij uitzien?

Hoe kan ik mijn resultaten behouden?

Vraag advies aan een professional

Heb je vragen over de mogelijkheden om je collageengehalte een boost te geven?