Jouw profiel
Refresh

Terug naar begin

Je huid is net zoals je dagelijks leven: 100% actief! Misschien vertoont je huid wat tekenen van veroudering: een vermoeidere, strengere of verdrietige uitstraling, fijne lijntjes en beginnende rimpels. Je huid straalt ook minder en begint minder stevig te worden. Je wil haar alleen een handje helpen om weer te stralen, iets natuurlijks en lichts, zodat je huid net zo fris blijft als je geest.

Jouw mantra

Een zonnige, natuurlijke schoonheid... Wie wil er nu niet een heldere en strakke huid houden, ondanks een superdrukke baan, een druk gezinsleven en misschien te korte nachten?

merz radiesse campaign refresh mantra
Loading...

Jouw collageengehalte

De collageen- en elastinevezels worden dunner en minder strak als je ouder wordt. Je huid wordt minder elastisch, waardoor er fijne lijntjes en rimpels kunnen ontstaan. Ook kan de huid hierdoor langzaam wat slapper worden.

Jouw wens

Je wil vooral de inwendige collageenproductie in stand houden en verbeteren om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan. Het liefst wacht je niet te lang met het ondernemen van actie. Zo hoop je nog lang van een stralende huid te mogen genieten.

merz radiesse campaign refresh wens
merz radiesse campaign refresh behoeften huid

De behoeften van jouw huid

  • Stimuleren van collageen en elastine
  • Diepe hydratatie, vermindering van oppervlakkige rimpels
  • De teint en glans van de huid verbeteren of in stand houden
merz radiesse campaign refresh skin tip

Skin tip voor jouw profiel

Jij bent je heel bewust van de huidige kwaliteit van je huid. Ook van het feit dat deze inmiddels wat achteruit gaat. Je kent de meeste tips wel, maar gebruik je ze ook echt? Kijk eens kritisch naar je levensstijl - wie weet valt hier nog iets te behalen.

Daarnaast kan je een consult aanvragen bij een esthetische kliniek bij jou in de buurt om je te laten adviseren. Zorg goed voor jezelf en voor je huid! En mocht je een afspraak maken voor een esthetische behandeling, neem dan vooral ook dit profiel mee naar het consult.

Deze informatie is slechts een indicatie.
Het vervangt in geen geval een consult met een gezondheidsprofessional. Geef je profiel door aan je behandelend arts voor een individuele analyse in de praktijk of kliniek en voor een persoonlijk behandelplan.

Past dit profiel niet bij je? Doe de test opnieuw.

Je ziet het verschil

Deze patiënt kreeg een RADIESSE®-behandeling in de kaaklijn. De resultaten zijn 14 dagen na de behandeling gefotografeerd en niet geretoucheerd. Individuele resultaten kunnen verschillen, vraag je behandelend arts om advies.

Before After

Ken je je Collagen skin profile al?

Als je weet welk collagen skin profile je hebt, dan weet je ook wat jouw huid nodig heeft. Overweeg je een speciale esthetische behandeling? Leg dan deze eens voor aan je behandelend arts:

merz radiesse campaign packshot

RADIESSE® is een regeneratieve biostimulator. Dat wil zeggen dat het beschadigd huidweefsel kan herstellen. De unieke samenstelling en technologie zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid.

Het is een veelzijdige, wetenschappelijk bewezen, veilige en gepersonaliseerde esthetische behandeling. RADIESSE® geeft zowel onmiddelijke resultaten als een langdurige verbetering van de huidkwaliteit.

ONTDEK MEER OVER RADIESSE®

Gunstige Effecten

Meteen een stralende huid en er uitgerust uitzien, alsof je net terug bent van twee weken vakantie! En een verbetering van de kwaliteit en stevigheid van de huid dankzij biostimulerende ondersteuning door collageen. De behandeling is 12 tot 18 maanden of langer zichtbaar.

merz radiesse campaign refresh gunstige effecten

Ontdek ons volledig product portfolio.

Ontdek de kracht van huidvernieuwing

Overleg met je behandelend arts over de wensen en doelen die je hebt bepaald voor je huid. Samen met je arts zal je zeker een behandeling op maat vinden die de natuurlijke en stralende resultaten geeft die je verdient.

'Huidvernieuwing' verwijst op deze gehele pagina naar regeneratie van de huid.

3 vragen om te stellen tijdens je consult

Heb je een afspraak gemaakt om een behandeling te bespreken? Met deze vragen ga je goed voorbereid in gesprek met je behandelend arts.


Welke behandelingen passen het best bij mijn wensen en behoeften?

Hoe zou een gepersonaliseerde aanpak met RADIESSE® er voor mij uitzien?

Hoe kan ik mijn resultaten behouden?

Vraag advies aan een professional

Heb je vragen over de mogelijkheden om je collageengehalte een boost te geven?