Jouw profiel
Regenerate

Terug naar begin

Je hebt een rijpere huid die in de loop van de tijd volume en elasticiteit heeft verloren. De veroudering is beter zichtbaar: de onderkant van je gezicht is gaan hangen. Ook de huid op de hals, decolleté en handen verandert. Misschien heb je zelfs al eens een chirurgische lifting overwogen om de volumes te herstellen en je huid weer strak te maken?

merz radiesse campaign regenerate mantra

Jouw mantra

Je voelt je jonger en wilt er ook zo uitzien! Met een gerichte behandeling van het gezicht en/of de hals en het decolleté kan je het verouderingsproces van je huid vertragen voor een sublieme schoonheid.

Jouw collageengehalte

De celactiviteit neemt af en de productie van collageen- en elastinevezels wordt lager. Het gevolg: minder gedefinieerde contouren en volumeverlies. Bij vrouwen kan door hormoonschommelingen de huid droger worden en er anders uit gaan zien. Bij mannen zijn inmiddels diepere rimpels ontstaan.

Loading...
merz radiesse campaign regenerate wens

Jouw wens

Je wil vooral een algemene verbetering van de kwaliteit van de huid, de glans, de textuur, de dichtheid en elasticiteit, zowel van het gezicht en de hals als de handen om zo de veroudering van de huid ongedaan te maken.

De behoeften van jouw huid

  • 360°-regeneratie: herstellen van de volumes en revitaliseren van de diepe lagen van de lederhuid van het gezicht en het lichaam
  • Liften of herstellen van de vorm van volumes en contouren, en verbetering of herstel van volumes en structuren
  • Verjongen van de huid van gezicht, hals, decolleté en handen
merz radiesse campaign regenerate behoeften huid
merz radiesse campaign regenerate skin tip

Skin tip voor jouw profiel

Ouder worden is iets moois en zo mag het er ook uitzien! Je huid is inmiddels zichtbaar verouderd en je overweegt een esthetische behandeling. Langdurige verbetering en herstel van volume is het doel.

Vraag daarom tijdens een consult wat realistische verwachtingen zijn en hoe je een natuurlijk resultaat kunt behouden. En mocht je een afspraak maken voor een esthetische behandeling, neem dan vooral ook dit profiel mee naar het consult.

Deze informatie is slechts een indicatie.
Het vervangt in geen geval een consult met een gezondheidsprofessional. Geef je profiel door aan je behandelend arts voor een individuele analyse in de praktijk of kliniek en voor een persoonlijk behandelplan.

Past dit profiel niet bij je? Doe de test opnieuw.

Je ziet het verschil

Deze patiënt kreeg een RADIESSE®-behandeling in de hoek van de kaak, de kaaklijn en in de wangen. De resultaten zijn 14 dagen na de behandeling gefotografeerd en niet geretoucheerd. Individuele resultaten kunnen verschillen, vraag je behandelend arts om advies.

Before After

Ken je je Collagen Skin Profile al?

Als je weet welk collagen skin profile je hebt, dan weet je ook wat jouw huid nodig heeft. Overweeg je een speciale esthetische behandeling? Leg dan deze eens voor aan je behandelend arts:

merz radiesse campaign packshot

RADIESSE® is een regeneratieve biostimulator. Dat wil zeggen dat het beschadigd huidweefsel kan herstellen. De unieke samenstelling en technologie zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw huid.

Het is een veelzijdige, wetenschappelijk bewezen, veilige en gepersonaliseerde esthetische behandeling. RADIESSE® geeft zowel onmiddelijke resultaten als een langdurige verbetering van de huidkwaliteit.

ONTDEK MEER OVER RADIESSE®

Gunstige Effecten

Onmiddellijk contouren of liftend effect, waarbij rimpels en fijne lijntjes vervagen. Met middellange werkingsduur dankzij een biostimulerende collageenboost voor een volle en stevigere huid. Een herstelde gezichtsvorm, strakke contouren in V-vorm met meer volume. Hierdoor zie je er flink jonger uit. De behandeling is 12 tot 18 maanden of langer zichtbaar.

merz radiesse campaign regenerate gunstige effecten

Ontdek ons volledig product portfolio.

Ontdek de kracht van huidvernieuwing

Overleg met je behandelend arts over de wensen en doelen die je hebt bepaald voor je huid. Samen met je arts zal je zeker een behandeling op maat vinden die de natuurlijke en stralende resultaten geeft die je verdient.

'Huidvernieuwing' verwijst op deze gehele pagina naar regeneratie van de huid.

3 vragen om te stellen tijdens je consult

Heb je een afspraak gemaakt om een behandeling te bespreken? Met deze vragen ga je goed voorbereid in gesprek met je behandelend arts.


Welke behandelingen passen het best bij mijn wensen en behoeften?

Hoe zou een gepersonaliseerde aanpak met RADIESSE® er voor mij uitzien?

Hoe kan ik mijn resultaten behouden?

Vraag advies aan een professional

Heb je vragen over de mogelijkheden om je collageengehalte een boost te geven?