Kom bij ons teamWord lid van de Merz Aesthetics familie. Word onderdeel van een geschiedenis van 100+ jaar in innovatie en toewijding.

Merz Aesthetics geeft haar mensen de kans om een directe, positieve impact te maken op het leven van anderen. Om dat leven te verrijken. Door hen te helpen hun schoonheid vorm te geven en om hun attitude met zelfvertrouwen uit te dragen.

vacatures

 

Onze mensen zijn gedreven om te innoveren, toegewijd aan onze klanten en collega’s en willen betrouwbare resultaten leveren. Zij delen de waarden die ons als organisatie zo bijzonder maken.

Wat maakt Merz Aesthetics uniek? Wij nemen uitdagingen aan en vieren overwinningen. We verbinden met elkaar en we zijn voorvechters van diversiteit. Omdat we inzien dat diversiteit zorgt voor een dynamische werkomgeving. Voor een voedingsbodem voor creativiteit en uitmuntende resultaten. Wij willen ieder mens, met wie we in aanraking komen, zelfverzekerder maken. Wij willen hen het zelfvertrouwen geven om zichzelf te zijn.

Wil je werken in een dynamische omgeving? Wil je deel worden van een geweldig team professionals? Dan nodigen we je uit om vandaag nog te solliciteren. Stuur je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

merzaesthetics join our team

#MerzAesthetics