Hier staan we voor

Merz Aesthetics viert het unieke in mensen. Onze definitie van schoonheid gaat voorbij de traditionele standaarden. Wij geloven dat het draait om lekker in je vel zitten, jezelf te laten zien zoals je bent en om het bouwen aan je zelfvertrouwen. Iedere dag opnieuw. Merz Aesthetics vindt dat alleen jij bepaalt wat jouw ideaalbeeld van jezelf is. Schoonheid is volgens ons een houding, een attitude. Het is vol vertrouwen laten zien hoe uniek je bent.

Wij maken de producten voor esthetische geneeskunde die je zelfvertrouwen versterken. En wij ondersteunen de medische professionals die jou helpen om te worden wie je wilt zijn. Van binnen en van buiten. Wij streven ernaar om dat zelfvertrouwen te versterken, door mensen te helpen er beter uit te zien, zich beter te voelen en beter te leven. Wij luisteren, adviseren, ondersteunen en we vieren de professionals en patiënten die dat doel ook voor ogen hebben.

Het is ons doel om een wereldwijd erkend bedrijf in de esthetische geneeskunde te blijven. En om de esthetische behoeften van een gevarieerde samenleving te vervullen.

 

 

Onze geschiedenisEen historie van transformatie, vooruitdenken, succes en gespecialiseerde gezondheidszorg.

 

 

Merz Aesthetics is onderdeel van de Merz Group, een bedrijf dat zich steeds opnieuw uitvindt. Dat doen we al sinds 1908, toen een 24-jarige chemicus, Friedrich Merz, het oprichtte in Frankfurt, Duitsland. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van de vierde generatie van de Merz familie. De Merz Group heeft een lange geschiedenis. Van tandheelkundige producten tot zenuwaandoeningen, we hebben onszelf meerdere keren succesvol opnieuw uitgevonden tijdens ons bestaan. Het resultaat: tegenwoordig zijn we een toonaangevend, wereldwijd bedrijf in onder andere de ethetische geneeskunde.

 

merzaesthetics geeft mensen zelfvertrouwen

Onze cultuurOns doel: mensen het zelfvertrouwen geven om hun eigen schoonheid en attitude te laten zien.

Wij streven ernaar om mensen het vertrouwen te geven er beter uit te zien, beter te leven en zich beter te voelen. We willen hen helpen hun eigen unieke zelf te verbeteren en te omarmen. Hoe zij die ook vorm willen geven.

LEES MEER

 

InnovatieKwaliteit en veiligheid

Innovatie is wat ons drijft. Het is de motor van onze groei. Wij zien wetenschappelijke ontwikkelingen en strategische investeringen die ons helpen succesvol te zijn op lange termijn. En die kansen grijpen we. Wij dragen bij aan de cultuur van innovatie die Merz Aesthetics zo typeert. Dat doen we door onze mensen te ondersteunen, door initiatief te belonen en door persoonlijke verantwoordelijkheid aan te moedigen.

lees meer

merzaesthetics kwaliteit en veiligheid

#MerzAesthetics