Onze cultuurMensen het vertrouwen geven om hun unieke schoonheid te laten zien. Dat is ons doel.

 

 

merzaesthetics intro culture

Wij streven ernaar om mensen het vertrouwen te geven er beter uit te zien, beter te leven en zich beter te voelen. We willen hen helpen hun eigen unieke zelf te verbeteren en te omarmen. Hoe zij dat zelf ook willen invullen.

Onze kernwaarden omschrijven de Merz Aesthetics manier van werken in alle delen van de wereld. De medewerkers, leidinggevenden en partners van Merz Aesthetics cultiveren, ondersteunen en belonen het gedrag en de mindset die daarbij horen.

Innovatie als drijfveer

Innovatie is de motor van onze groei. Wat ons drijft is de focus op het helpen van onze patiënten. Wij ondersteunen hen in het bereiken van hun lange termijn-doelen. We verleggen grenzen om hen te helpen hun definitie van schoonheid te bereiken. Wij dragen bij aan de cultuur van innovatie die Merz Aesthetics zo typeert. Dat doen we door onze mensen te ondersteunen, door initiatief te belonen en door persoonlijke verantwoordelijkheid aan te moedigen.

merzaesthetics culture innovation
merzaesthetics culture commit

Toewijding aan klanten en collega’s

In wat we doen, samen met klanten en collega’s, bouwen we aan langdurige relaties. Vertrouwen, respect en integriteit zijn daarbij de sleutelwoorden. We koesteren onze open en collegiale cultuur en we vragen actief feedback aan partners. Omdat we weten dat dat onze relaties sterker en productiever maakt.

Betrouwbare resultaten

Merz Aesthetics heeft een lange geschiedenis vol wetenschappelijk bewezen producten van hoge kwaliteit. Al meer dan 100 jaar. En daar zijn we trots op. Om dat te borgen hanteren we in ons hele bedrijf hoge ethische standaarden. Zo zorgen we ervoor dat onze resultaten ook in de toekomst het vertrouwen van onze relaties verdienen. Wij kijken naar de lange termijn en we willen nog vele jaren winstgevend en financieel stabiel blijven.

merzaesthetics culture results

#MerzAesthetics